Cum cumpar?

Pasul 1

Creati-va un cont pe site. Este necesara o adresa de e-mail valida si o parola aleasa de dumneavoastra. Daca aveti un cont pe site, autentificati-va.

Pasul 2

Alegeti produsele dorite. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi „virtual”, in care dumneavoastra adăugati produse folosind butonul adauga in cos. Acest buton il puteti gasi  langa fiecare produs in pagina cu detaliile despre produs.

Pasul 3

Folositi optiunile disponibile pentru a verifica cantitatile de produse comandate. Puteti sterge anumite produse sau schimba cantitatea din Cosul de cumparaturi.
Verificati cu atentie datele de livrare si daca ati bifat ca sunteti de acord cu termenii si conditiile, apasati butonul „PLASARE COMANDA” . Puteti plati ramburs cu cash in momentul primirii coletului sau prin OP in baza facturii proforme.

IMPORTANT: Introduceti corect „DATELE DE LIVRARE”. Este extrem de important sa oferiti adresa completa si corecta pentru ca livrarea sa fie realizata în conditii optime. Un numar de telefon valabil este obligatoriu, altfel expedierea nu se va face.

Dupa apasarea butonului „PLASARE COMANDA” daca toate campurile au fost completate corect pe ecran se va afisa mesajul „Comanda Primita” precum si detalii despre comanda efectuata. Aceste detalii vor fi trimise si pe adresa de email trecuta in formularul de comanda.