Termeni si conditii

Termeni și condiții

Datele noastre

SC Editura URANUS SRL
Str. Melinești nr.7 sector 4, Bucureşti
Banca: BCR Ag.C.Brâncoveanu
IBAN: RO87RNCB0669035223440001
J40/3343/1991
RO376057

0722 268 633

Fax: 0216836335
office@editurauranus.ro

Mail:editurauranus@gmail.com

Livarea și costurile de transport

  • Livrarea este simplă și rapidă.
  • Precizăm că editura are un depozit propriu cu un program zilnic între orele 9,00 -17,00
  • Livrarea cărților se face în principiu în ziua comenzii sau, cel mult, a doua zi, în funcție de ora când a fost transmisă comanda.
  • Costurile de transport depind de modalitatea de transport, care este opțională.
  • Astfel, costurile coletelor trimise cu Poșta Română pe teritoriul național, în Bucureşti sau în țară, vor fi suportate de editură.
  • Costul coletelelor expediate prin curier vor fi suportate de client, fiind calculate în funcție de tarifele curierului pe baza greutății coletului, a distanței până la destinatar și a valorii rambursului.
  • Trimiterile în străinătate indiferent de modalitatea de transport, poștă sau curier vor fi suportate de client pe baza unui antecalcul al transportatorului.
  • Plata se va face la oficiul poștal de destinație în situația livrării prin poștă, la curier contra chitanță sau anticipat cu cardul în contul www.mobilPay.ro

 

Datele tale

Datele stocate despre tine sunt sigure și au suport legal. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, Editura Uranus SRL are obligaţia de a administra în condiţii de

siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de mai sus. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Returnarea produselor

Produsele achiziționate de pe site-ul  www.editurauranus.ro pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat, fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalitati și fără invocarea vreunui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi Editura Uranus SRL, la sediul din str.Melinești nr.7 Sector 4, Bucureşti, 0722268633, office@editurauranus.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail. De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care

v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Rambursarea se va face după ce primim înapoi produsele. Va trebui să suportaţi atât costul de livrare,  cât și cel de returnare a produselor dacă aceste operațiuni s-au făcut prin poștă și au fost suportate de editură.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ați intrat în posesia fizică a produsului comandat, fie dumneavoastră, fie o terță persoană menționată de către dumneavoastră, alta decât

transportatorul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere înregistrările audio sau video sigilate care au fost desigilate după livrare, ziarele, periodicele şi revistele, conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere (ex. ebook).

Mai simplu, ai dreptul să renunţi la produsele pe care le-ai cumpărat în termen de 14 zile de la ziua la care ai primit produsele în condițiile prevăzute mai sus. Ni le trimiţi înapoi şi noi îţi returnăm banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie să invoci niciun motiv. Este totuși nevoie de o explicaţie ca, pe viitor să putem evita situaţiile de acest gen.

Garanţie, reclamaţii, sugestii

Oricare ar fi reclamaţia, o poţi adresa la: office@editurauranus.ro

Întregul conţinut al site-ului www.editurauranus.ro (texte, imagini, elemente de grafică, coduri, texte promoționale etc.),  inclusiv produsele afișate sunt proprietatea Editura Uranus SRL şi sunt protejate prin Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe și prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate sau sunt constatate în mod conjunctural, vor fi deferite justiţiei.

Editura Uranus răspunde de materialele publicate și oferta afișată pe site este, în afara caracterului ei comercial, o invitație la un parteneriat amical și la un dialog cu clienții în spiritul respectului și înțelegerii reciproce.

De aceea, orice sugestie făcută cu bună credință este binevenită pentru că noi credem  în principiul că orice produs este perfectibil și că nimeni nu are pretenția că deține adevărul absolut.